2019-ta s’mund të niste më mirë për Leartën e Kushtrimin

By

Në këto ditë të ftohta, shumë prej nesh mund të kërkojmë strehën më të ngrohtë për të shtyrë ditët e dimrit.

Por, Learta dhe Kushtrimi e kanë nisur 2019-tën më së miri.

Çifti me djalin, Matinin dhe familjarë kanë marrë rrugë drejt njërit prej resorteve më të mira të Selanikut ku po pushojnë pas festave.

Lum si ta… /Prive.al

Artikuj të ngjashëm