15 të famshëm që ‘harruan’ të plaken (FOTO)

By

Koha gjithmonë ecën, por mund të varet nga ne që ta përcaktojmë ritmin e saj.

Një studim ka zbuluar se njerëzit më të lumtur kanë tendencë të plaken më mirë dhe duket sikur të jesh i famshëm dhe i suksesshëm kontribuon kryesisht në këtë.

Sigurisht, disa fytyra publike përdorin magji kozmetike për të ruajtur shkëlqimin e tyre rinor, ndërsa të tjerët po e kalojnë natyrshëm.

Në listën e mëposhtme sjellim disa të famshëm që duket se kanë pirë një gllënjkë nga burimi i rinisë.

Mark Ruffalo 2002 vs 2016


Rachel Weisz 2003 vs 2019


Jake Gyllenhaal 2002 vs 2019


James McAvoy 2005 vs 2019


Diane Lane 2003 vs 2017


Ewan McGregor 2002 vs 2019


Sebastian Stan 2006 vs 2019


Emily Blunt 2006 vs 2019


Chris Pine 2004 vs 2019


Shakira 2005 vs 2020


Justin Theroux 2003 vs 2020


Keira Knightley 2003 vs 2018


Nathan Fillion 2002 vs 2018


Joseph Gordon-Levitt 2003 vs 2019


Rachel McAdams 2004 vs 2016

Artikuj të ngjashëm