13 shenja që tregojnë se ai nuk e merr edhe aq seriozisht lidhjen tuaj

By

Ju ndiheni sikur marrëdhënia juaj nuk po ecën siç duhet?

Këtu janë 13 shenja që tregojnë se ai nuk e merr marrëdhënien tuaj aq seriozisht sa ju:

1. Nuk e keni takuar familjen e tij, ose nëse e keni takuar, ka qenë për një moment shumë të shkurtër

Shumica e djemve që mbajnë pranë vajzat për të cilat nuk janë serioze, do të bëjnë gjithçka që munden për të shmangur që vajzat të takojnë familjet e tyre. Arsyeja pse është se ata nuk duan që prindërit të bëjnë pyetje për “vajzën e re”. Bërja e kësaj i lejon ata të kalojnë nga “i marrë” në “beqar” pa e vënë re prindërit dhe të tjerët. Për më tepër, shumë djem e dinë gjithashtu se refuzimi për të lejuar që ju dhe familja e tij të shoqëroheni, dërgon mesazhin se ai nuk është serioz.

2. Marrja e tij për t’u përkushtuar ndaj etiketës “i dashuri” ishte një betejë e vështirë

Sa më vështirë të luftosh që ai të të thërrasë të dashurën, aq më pak serioze do të jetë marrëdhënia. Djemtë, kur janë seriozë për një grua, do të bëjnë gjithçka që munden për t’u përkushtuar. Ai nuk është serioz nëse ju është dashur të luftoni fjalë për fjalë për etiketën e “të dashurës”, edhe nëse jeni takuar prej vitesh.

3. Ai bën një pikë për t’ju përjashtuar nga planet e jetës

Djemtë dhe vajzat janë të dy të njëjtë në kuptimin që ata priren të mendojnë afatgjatë kur janë në një lidhje afatgjatë. Nëse ata nuk po flasin për të ardhmen me ju, kjo është sepse ata nuk janë seriozë për të pasur një të ardhme që ju përfshin në të.

4. Edhe pse keni vite së bashku, ai ende nuk ju lejon të mbani shumë gjëra në vendin e tij

Shumica e djemve, kur të jenë seriozë, do të jenë mjaft të lumtur të shohin se ju keni disa “rrënjë” në jetën e tij, duke përfshirë furçën e dhëmbëve në lavaman. Nëse nuk mund ta detyroni atë që t’ju lejojë të mbani një ndërrim afër, nuk është mirë.

5. Sa herë që flisni për martesë, ai përgjigjet me një justifikim ose e mbyll atë menjëherë

Kjo ishte ajo që me të vërtetë ma theu zemrën kur më ndodhi. Të djeg kur dëgjon djalin që mendon se do të jetë burri yt të të pyesë: “Pse dëshiron të lidhësh një kontratë për gjërat? Ne jemi mirë siç është.”

Për fat të keq, kur ai ju thotë këtë pas një viti apo më shumë lidhjeje, është një nga shenjat e qarta se ai nuk e merr seriozisht marrëdhënien tuaj dhe se ndoshta duhet ta lini atë për të gjetur dikë që do të jetë më serioz me ju.

6. Edhe pse keni qenë me të për gjashtë muaj ose më shumë, ai ende fle me femra të tjera

Në mënyrë të frikshme, disa vajza mendojnë se kjo është në rregull, dhe se përfundimisht “ai do të qetësohet” me to. Kjo nuk eshte e vertete. Nëse ai është ende duke fjetur përreth dhe duke u takuar me vajza të tjera muaj pasi ju të dy keni filluar në atë rrugë, ai nuk është serioz për një marrëdhënie me ju.

7. Në festa, nuk je “+1” e tij

Diku rreth moshës 25 vjeç, festat pushojnë së qeni gjëra individuale dhe fillojnë të jenë gjëra që çiftet pritet të bëjnë së bashku. Nëse ai nuk ju sjell në festa ku është i ftuar, ai nuk është serioz për të qenë me ju.

8. Ai është jombështetës, i pasjellshëm, egoist, ose ndryshe lëndues për ju

Kjo është diçka që ju duhet ta kuptoni më shpejt se sa vonë: njerëzit që ju duan, janë seriozë për ju dhe duan që të jeni pranë, nuk ju trajtojnë si budalla. Nëse ndiheni si çanta e tij personale e grushtimit ose thjesht një aksesor i jetës së tij, ai në fakt nuk është serioz për ju dhe duhet të largoheni menjëherë.

9. Shpesh keni ndjenjën se gjithçka ka të bëjë me të

Një marrëdhënie ka nevojë për dy persona që të funksionojë. Nëse nuk mendoni se ai me të vërtetë kujdeset për ju, nuk ju kushton vëmendje apo edhe ju sheh si një partner të ligjshëm, kjo është një shenjë se lidhja nuk do të jetë më serioze se sa është tashmë.

10. Kur njerëzit e pyesin se kur do të “marrë hapin tjetër” me ju, ai e shmang bisedën.

Ndonjëherë, treguesi më i mirë nuk është ai që ndodh kur ai është duke folur me ju, por kur ai është duke folur me të tjerët. Nëse vëreni se ai kurrë nuk flet vërtet me të tjerët për t’u ndjerë gati për t’u propozuar, atëherë mund të ndodhë që ai thjesht nuk dëshiron ta bëjë këtë.

11. Ndjehet si një romancë e shkollës së mesme

E dini se si takimet nuk “ndjehen” vërtet serioze në shkollën e mesme, apo si duket ajo atmosferë e pashprehur se është thjesht një gjë e përkohshme? Nëse ju ndjeni të njëjtën ndjenjë, ka shumë të ngjarë që marrëdhënia juaj afatgjatë të mos jetë shumë më serioze sesa shakaja e futbollit dhe nxitimi i tifozëve.

12. Ju e keni kapur atë në kërkim të të tjerëve, në mënyrë të përsëritur

Po, ju mund të jeni i tij tani, por nëse ai ende po përpiqet të bisedojë me të tjerët pas shpine, ai nuk është serioz për ju. Burrat që e bëjnë këtë fjalë për fjalë po “mbrojtin bastet e tyre” dhe po ju përdorin si mbajtës.

13. Ju sinqerisht nuk ndiheni sikur ai ka investuar për ta bërë atë të funksionojë

Një djalë që është serioz do të bëjë përpjekje për të rregulluar marrëdhënien ose thjesht për ta bërë atë të mirë. Nëse rregullisht e gjeni veten të jeni ai që bën të gjitha planifikimet, bisedat, romancat dhe punën emocionale, atëherë ai nuk është serioz për ju. Përkundrazi, ju jeni serioz në lidhje me të, dhe ai është thjesht në rregull me të qenë së bashku për udhëtim.

Artikuj të ngjashëm