10 frika të fshehta për të cilat 90% e meshkujve nuk flasin kurrë

By

A është e mundur që burrat të kenë frika të fshehta? Ata duken kaq të fortë dhe vendimtar! “Në asnjë mënyrë!” është ajo që do të thoshin shumë gra. Sidoqoftë, ky është vetëm një stereotip tjetër i imponuar nga shoqëria.

Ne jemi kundër stereotipeve. Kjo është arsyeja pse sot do t’ju tregojmë për 10 gjëra që në të vërtetë shqetësojnë shumicën e meshkujve.

Si duket trupi i tyre

Që në moshë shumë të re, gratë mësohen të mendojnë se trupi i tyre duhet të jetë ideal gjatë gjithë kohës. Ato mendojnë se duhet të stërviten vazhdimisht dhe të ndjekin një dietë. Nuk ka stereotipe të tilla për burrat, por kjo nuk do të thotë se ata nuk shqetësohen për formën e tyre fizike ose se nuk e krahasojnë veten me burrat e shfaqur nëpër revista. Përndryshe, pse burrat do të kalonin kaq shumë kohë në palestër? Frika e tyre më e keqe është që dikush t’ua përmend barkun e birrës.

Paraja

Paraja është një nga arsyet më të njohura pse meshkujt shqetësohen. Ata rriten si ushqimtarë të ardhshëm. Një burrë madje mund të mos ketë një të dashur, por ata gjithsesi shqetësohen për gjendjen e tyre financiare sepse mendojnë se gjëja më e nevojshme për një lidhje janë paratë. Sidoqoftë, kujdesi dhe vëmendja janë shumë më të rëndësishme për gratë. Nëse e kemi gabim, dhe ajo që ka vërtet rëndësi për një vajzë janë paratë, atëherë ajo nuk ia vlen kohën tuaj.

Gjatësia

Si mund të mos shqetësohet një burrë nëse një nga tiparet kryesore të “një burri ideal” është të qenit i gjatë? Nëse gratë do shqetësoheshin më pak për gjatësinë e tyre, atëherë djemtë që nuk janë aq të gjatë do të kishin më shumë shanse. Madhësia nuk ka rëndësi nëse nuk ka të bëjë me madhësinë e zemrës së tij.

Burrat e tjerë mund të jenë kërcënim

Xhelozia e meshkujve nuk është zakonisht aq e dukshme sa ajo e grave, megjithatë, ajo dëmton vetëvlerësimin e tyre po aq shumë. Partneri juaj mund të mos tregojë shenja shqetësimi kur i tregoni për një koleg mashkull me një sens të mrekullueshëm humori. Por ju duhet ta dini këtë: ai shqetësohet shumë dhe e krahason veten me një konkurrent të mundshëm. Për të larguar frikën e tij, duhet të flisni me të me ndershmëri dhe t’i shpjegoni se nuk ka absolutisht asnjë kërcënim.

Pak përvojë në marrëdhënie dashurie

Imazhi i një njeriu macho është makthi më i keq i çdo mashkulli sepse i bën ata të përpiqen të duken si dashnorë me përvojë dhe të gënjejnë për numrin e ish-të dashurave që kishin. Në fakt, ata kanë po aq frikë të bëjnë diçka të gabuar sa gratë. Mbështetja dhe ndershmëria në të gjitha gjërat në lidhje me marrëdhënien tuaj do t’ju ndihmojë të ndiheni më të sigurt.

Qimet

Qimet në trup dhe kokë janë gjithmonë një problem për burrat. Një sasi e vogël e flokëve në trup – po sikur të mos duket mjaft macho? Shumë flokë – janë shumë të frikshme apo shumë të çrregullta? Dhe të qenit tullac është shpesh gjëja më e keqe që mund të ndodhë. Ju mund t’i bëni gjërat më keq duke i përmendur këto probleme partnerit tuaj.

Dieta

“Unë jam në dietë.” Burrat i dëgjojnë këto fjalë nga gratë shumë shpesh. Por nëse një burrë përmend një dietë, mund të duket e çuditshme. Sidoqoftë, burrat gjithashtu kujdesen për trupin e tyre dhe ushqimet që hanë. Të gjithë duan të jenë të shëndetshëm dhe në gjendje të mirë. Vetëm se burrat flasin rreth kësaj më rrallë.

Marrëdhënia me të dashurën e tyre

Sa artikuj janë shkruar në revistat e grave për ruajtjen e marrëdhënieve? Sidoqoftë, nëse burrat fillojnë të diskutojnë për këtë, gratë mund të mendojnë se është e çuditshme. Sigurisht, burrat janë “brutalë”, kështu që ata nuk duhet të shqetësohen për gjëra të vogla si marrëdhëniet, apo jo? Por burrat gjithashtu duan që gjithçka të jetë në rregull, kështu që le të shqetësohen.

Sa partnerë kishte e dashura para tij

Nëse një grua kishte më shumë partnerë sesa një burrë para se të takoheshin, atëherë burri do të duhet të konkurrojë me ta. Përveç kësaj, partneri juaj gjithashtu mund të shqetësohet rreth asaj se ka qenë më pak me përvojë se ju. Gjëja më e rëndësishme është t’i shpjegoni atij se e kaluara është në të kaluarën dhe nuk ka asgjë për t’u shqetësuar.

Shprehje e hapur e emocioneve

“Mos qaj! Ti je mashkull!” Kjo është ajo që ata dëgjonin gjithmonë si fëmijë. Prindërit e tyre donin t’i bënin ata të fortë dhe të aftë për të mbrojtur familjet e tyre, por ne mendojmë se kjo nuk është një ide aq e mirë. Ata kanë frikë të duken të dobët, të tregojnë emocionet e tyre të vërteta. Mos i shtoni benzinë ​​zjarrit dhe mos flisni për mënyrën sesi një njeri supozohet të përballojë vështirësitë. Ai nuk i detyrohet asgjë askujt.

Artikuj të ngjashëm