Yjet e veshur më mirë në “Critics Choice Awards 2022”

By

Të gjithë kanë një mendim kur bëhet fjalë për modën, por në Critic’s Choice Awards, të gjitha pamjet në këndvështrim çojnë në momente magjepsëse stili. Ndryshe nga çmimet e Akademisë, të cilat i japin përparësi aludimeve për Hollywood-in e Vjetër ose Grammy-t, ku magjepsja e jashtme mbretëron suprem, CCA-të nuk përcaktohen nga një estetikë e vetme. Si të tillë, të famshmit janë të lirë të shprehen në një mori mënyrash, dhe këtë vit ata bënë pikërisht këtë.

Të ftuarit që ecën në tapetin e kuq shkëlqyen me pamjen e tyre mahnitëse dhe madje disa nga ata u dalluan për veshjen e tyre më të mirë, yje të tilla si:

Elle Fanning

Kristen Stewart

Serena Williams

Jean Smart

Thuso Mbedu

Selena Gomez

Lady Gaga

Indya Moore

Jasmin Savoy Brown

Artikuj të ngjashëm