Veshjet më të bukura dimërore të Princeshës Diana

By

Kur u pyetën se cila e famshme ka veshjet më të mira të festave, Anna Wintour tha Kate Middleton. Ndërsa sigurisht që të gjithë janë dakord me të, duhet të theksojmë se vjehrra e ndjerë e dukeshës kishte një stil të mahnitshëm dimëror.

Shpesh flitet për sa ndikim ka stili i saj dhe pamjet e saj të motit të ftohtë nuk bëjnë përjashtim.

Sigurisht, kishte palltot e duhura fillestare dhe të duhura, të cilat ajo i veshi në ngjarje të sanksionuara nga pallati: një pallto e bukur e kuqe. Po ashtu një veshje të Princeshës Diana: një xhaketë e kuqe që ajo vishte ndërsa bënte ski në Austri në vitet ’90.

Shikoni më poshtë disa nga paraqitjet më të veçanta të Princeshës gjatë muajve të ftohtë të dimrit.

 

Artikuj të ngjashëm