Velina shqiptare, sozia e Elvana Gjatës? (FOTO)

By

Në një botë në të cilën po jetojmë sot, qasja e madhe në rrjete sociale ka bërë që shpesh të rastisim në ngjajshmëri mes njerëzve që i njohim apo fytyrave publike dhe të tjerëve.

Por, rastet e ngjajshmërisë brenda shqiptarëve janë të rralla.

Një e tillë duket ngjajshmëria mes këngëtares Elvana Gjata dhe velinës, Alesia Bami.

Një fotografi e re e bukuroshes së ‘Klan’ ka bërë ndjekësit ta komentojnë për ngjajshmër me Elvanën.

Huna, buza, sytë, grimi duken pothuajse identikë.

Me apo pa qëllim, vajzat duken si dy pika uji me tiparet në këtë fotografi. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm