Vedati për Xhulin: “Nuk la femër pa i ba zullum”

By

Banorët e Big Brother Vip Kosova gjatë javës kanë pasur debate të shumta me Julianën, banoren tjetër të BBVK-ës.

Në mesin e banorëve që kishin debatuar ishin Dafina, Vedati, Blasta, Stresi, Bruno dhe Andi.

Vedati në dhomën e rrëfimeve ka thënë se Juliana nuk është sjellë mirë me gratë tjera që janë në shtëpinë më të madhe në vend.

“Unë jam këtu për gratë, derisa nuk ka grua pa i bërë ‘zullum’”, ka thënë Vedati.

Ndërsa, Dafina kishte thënë se ajo është ndjerë keq nga Juliana, e cila në një debat ia ka përmendur fëmijët e saj.

Artikuj të ngjashëm