Valdrin Sahiti: Kosovarët vishen më mirë

By

Një debat në emisionin Opinion ka ngjallur polemika mes dizejnatorit Valdrin Sahiti dhe Joni Peçit.

Fakti se shqiptarët nga Kosova vishen më mirë është përmendur vazhdimisht nga dizejnatori Sahiti që në lidhje me këtë çështje është shprehur edhe në një postim në Instagram.

‘Vazhdoj të mendoj që Kosovaret vishen më mirë …. Sot e 12 vite #fuqishemembrojketerealitet #opinionrightnow #klantv #oneloveformystyleishpeople’ – është shprehur Valdrini.

Ndryshe, gjatë diskutimit e sipër, dizejnatori nga Kosova mes të tjerash i tha Jonit Peçit i cili dyshoi në faktin se kosovarët vishen më mirë, të ‘mos marrë statistikë mode nga ato që ka parë në metro dhe tramvaje’. /Prive.al/

Artikuj të ngjashëm