Turneu i Justin Bieber po dështon dhe jo për faj të koronavirusit

By

Shumë turne të artistëve ndërkombëtar janë anuluar shkak  politikave për mbrojtje nga sëmundja e koronavirusit.

Por kur vie fjala tek turneu i ri i këngëtarit Justin Bieber, shkak i shitjes së pakët të biletave nuk është virusi.

Është një sekret i ruajtur keq që turneu i ardhshëm i këngëtarit të “Yummy” nuk është shitur mirë, e qartë për këdo që ka hyrë në Ticketmaster dhe ka parë detin e vendeve të disponueshme blu për një numër të shfaqjeve të stadiumit.

Bieber tani është duke lëvizur disa nga ato shfaqje të stadiumit në arena shumë më të vogla për të shmangur lojën para një vendi gjysmë të zbrazët për daljen e tij të parë që nga Tour Purpose Tour 2017.

Burimi: Billboard

 

Artikuj të ngjashëm