Tjetër provë, ndjekësit të bindur në ribashkimin e Lorit dhe Visit!

By

Pak ditë më parë, Prive.al raportoi mbi dyshimet e krijuara në rrjete sociale për një ribashkim të Lori Hoxhës me të dashurin e saj shumëvjeçar, Vis Bajraktarin.

Gjithçka nisi nga detaji i një bluze të njëjtë të veshur në një interval kohor prej pak javësh nga njëri-tjetri.

Ndonëse veshja e njëjtë mund të ketë qenë “rastësi” një tjetër detaj duket se i vë vulën ribashkimit.

Visi në Snapchat është shfaqur i veshur sportiv dhe gjejeni pak se me çfarë?

As më pak e as më shumë se veshjet sportive të koleksionit të parë të Lori Hoxhës i cili u nxor në shitje në filim të Dhjetorit.

Të jetë kjo një tjetër rastësi? Vështirë të konsiderohet e tillë! /Prive.al

No description available.

Artikuj të ngjashëm