“Ti Stres ki strategji”, përplasen Stresi dhe Artani në Prime (VIDEO)

By

Që në fillim të spektaklit të sontëm ka pasur shumë debate e diskutime.

Njëri prej tyre ishte edhe ai mes Stresit dhe Artanit, përcjell Klankosova.tv.

Artani i ka thënë Stresit se ka një strategji të lojës, derisa ky i fundit nuk është pajtuar.

“Personalisht ti Stres ki strategji, nuk mund të thuash se nuk ke strategji”, është shprehur Artani.

Artikuj të ngjashëm