Të gjithë u plakëm me FaceApp, por sa janë të sakta parashikimet e këtij aplikacioni?

By

Duket se sikur çdo person që e keni takuar ndonjëherë është duke përdorur FaceApp për momentin.

Rrjetet e juaja sociale janë përmbytur me njerëz nga shkolla, puna, të famshëm që kanë postuar fotografi të asaj që mund të duken kur janë më të vjetër.

Mirëpo ky aplikacion ka kritikat e saj. Ka pasur paralajmërime se si krijuesit e saj i përdorin të dhënat tuaja – dhe një politikan në Amerikë madje dëshiron që FBI të hetojë atë.

Por sa të sakta janë rezultatet e aplikacionit? Ne kemi vënë fotot e të famshëm nga ditët e tyre ku ishin të rinj dhe nëpërmjet saj për të parë se sa i saktë është aplikacioni në fjalë.

Composite image of Sir Ian McKellen before the app, after it and what he looks like nowComposite image of Sir David Attenborough before the app, after it and what he looks like nowComposite image of Dolly Parton before the app, after it and what she looks like nowComposite image of Morgan Freeman before the app, after it and what he looks like nowComposite image of Dame Judy Dench before the app, after it and what she looks like nowComposite image of Arnold Schwarzenegger before the app, after it and what he looks like now

 

Artikuj të ngjashëm