Të famshmit shqiptarë që kurorëzuan dashurinë me të huaj

By

Martesat me partnerë të etnive të huaja kanë qenë të konsideruara deri vonë tabu në shoqërinë tonë.

Megjithatë, në një botë ku dominon globalizmi, pashmangshëm edhe për shqiptarët akujt kanë nisur të shkrihen dhe një gjë e tillë fatmirësisht nuk konsiderohet më as diçka e rrallë e as e pakonceptueshme.

Një rol të madh në këtë mes kanë pasur edhe fytyrat publike të cilat me lidhjet e tyre na kanë dëshmuar se dashuritë triumfojnë pavarësisht përkatësisë etnike.

Sot, ju sjellim të famshmit shqiptarë të cilët kanë zgjedhur për partnerë të jetës nga kombësitë tjera.

Artikuj të ngjashëm