Të famshmit për të cilët nuk e keni ditur se janë me HIV (FOTO)

By

HIV është një virus që dobëson sistemin imunitar të një personi duke shkatërruar qelizat CD4, një lloj qelize e bardhë. Përderisa ende nuk ka shërim për HIV, është shumë e menaxhueshme me terapinë antiretrovirale.

Me trajtim të rregullt, një person që jeton me HIV mund të jetojë për aq kohë sa një person pa HIV.

Ne ju sjellim më poshtë një listë të njerëzve të famshëm nëpër botë që u diagnostikuan me këtë virus.

Të gjithë këta, kanë pasur guximin ta bëjnë publike që janë me HIV në mënyrë që të rrisin vetëdijen dhe të ndihmojnë të tjerët./Prive.al

Magic Johnson

Image result for Magic Johnson

Greg Louganis

Image result for Greg Louganis

Freddie Mercury

Image result for Freddie Mercury

Chuk Panozzo

Image result for Chuck Panozzo

Danny Pintauro

Image result for Danny Pintauro

Charlie Sheen

Image result for Charlie Sheen

Pedro Zamora

Related image

Conchita Wurst

Image result for conchita wurst

Artikuj të ngjashëm