Tashmë e dimë! Kështu do duken të famshmit shqiptarë kur të plaken

Fillimisht e pamë tek e famshmja me prejardhje shqiptare Bebe Rexha. Ajo e plaki veten me një aplikacion të cilin mund ta shkarkojë kushdo në Android apo iOS, dhe mania mori dhenë! Face App u popullarizua aq shumë brenda një dite, sa shumë yje nuk e patën problem të plaken virtualisht, e t’i publikojnë fotografitë … Continue reading Tashmë e dimë! Kështu do duken të famshmit shqiptarë kur të plaken