Sipas zodiakut, këto shenja do t’i japin fund miqësisë toksike

By

Siç thonë ata, ‘Kur e dini, ju e dini’, dhe për shumë prej nesh, ne e dimë me siguri se miqësia me të cilën kemi qenë varur ka ecur papritur – dhe me të drejtë.

Ne jemi shumë të varur nga miqtë. Ne i duam ata. Ne duam t’i duam ata. Nëse gjërat funksionojnë, ne shpresojmë të krijojmë një lidhje që mund të zgjasë një jetë … ose jo. Ne nuk jemi të lumtur të shohim fundin e një miqësie, por ndonjëherë nuk ka alternativë. Ajo që po ndodh tani është se ne kemi tranzitin e Saturnit sekstil të Hënës në qiellin tonë kozmik. Po ndikon në tre shenja të veçanta të zodiakut. Ne do të shohim që ndikimi të marrë formën e njohjes se ne nuk mund të mbetemi më miq me dikë në jetën tonë, për të cilin besojmë se është një ndikim jo i shëndetshëm. Në fakt, ne po bëhemi më pak si vetja thjesht duke qëndruar me ta.

Kjo thjesht nuk do të bëjë. Ne e dimë se jemi përkrahës të lumturisë. Edhe pse, për hir të miqësisë, herë pas here do të bëjmë diçka që mund të shkojë kundër kokës, ka shumë gjëra që një person mund të marrë para se të fillojmë të kuptojmë se ka diçka që nuk shkon me këtë foto. Kjo është ajo që ne do të shohim në këtë ditë ndërsa arrijmë në përfundimin se duhet të biem dakord t’i japim fund një miqësie tonën veçanërisht të pakënaqur.

Tre shenja të zodiakut i japin fund një miqësie për arsye të mira më 13 mars 2024:
1. Gaforrja

(21 qershor – 22 korrik)

Ju keni jetuar një jetë duke i dëgjuar këshillat e të tjerëve, të nxitur nga bujaria juaj e lindur ndaj gaforres. Po filloni të ndiheni sikur po bëheni një kukull, aty me të cilën duhet të luhet dhe më pas të hidhet poshtë kur të mbaroni. Megjithatë, të mërkurën, gjithçka ndryshon. Modeli i zakonshëm ju duket i pakuptimtë, dhe nën ndikimin e tranzitit të Saturnit në sekstilin e Hënës, ju vendosni të rifitoni kontrollin.

Nuk do të pranoni më në mënyrë pasive imponimet e të tjerëve. Ju keni arritur kufirin tuaj, duke pranuar që disa individë e kanë shfrytëzuar mirësinë tuaj si një zgjedhje stili jetese. Mjaftueshem eshte mjaftueshem. Pa armiqësi, ju vendosni kufij, duke mos qenë më i gatshëm të shërbeni si tabelë tingëlluese për ankesat e të tjerëve. Ky tranzit shënon një pikë kthese – ju jeni të vendosur për të pohuar veten, pa frikë të hidhni imazhin e “djaloshit të mirë”. Kështu i tregoni vetes se nuk jeni të gatshëm të shkoni me rrjedhën nëse, me të vërtetë, rrjedha është në të kaluarën.

Thellë brenda vetes, ju e dini se mirësia juaj e qenësishme nuk varet nga pajtueshmëria. Jeni të shtyrë të demonstroni individualitetin tuaj, t’i tregoni botës se nuk jeni thjesht një personazh mbështetës në narrativën e dikujt tjetër. Saturni i Hënës sekstil ju fuqizon të merrni kontrollin e jetës suaj dhe ta jetoni atë sipas kushteve tuaja. Nëse kjo do të thotë që ju duhet të distancoheni nga një miqësi, atëherë qoftë kështu. Ju mund të shihni vetëm një jetë të mirë për veten tuaj në të ardhmen dhe dëshironi të vazhdoni drejt saj lirshëm.

2. Luani

(23 korrik – 22 gusht)

OK, ja ku jemi. Ju po ndiheni sikur ka diçka në lidhje me momentin kur bëhet fjalë për ju dhe një mik të caktuar tuajin. Ka një kohë që ekziston ky tension dhe nuk je i sigurt se po të jep një atmosferë të mirë. Ju duket se e shihni këtë marrëdhënie si një marrëdhënie që kërkon shumë më tepër se sa jep, dhe sinqerisht, kjo nuk është gjëja juaj. Ku shkoi dashuria dhe si u shtrembërua kaq shumë?

Kështu fillojnë t’ju kërkojnë gjërat gjatë Saturnit sekstil të Hënës, i cili tenton t’u tregojë njerëzve ‘nën barkun’ e miqësive, romancave dhe llojeve të tjera të marrëdhënieve. Ajo që ju, Luan, do të shihni në këtë ditë është se ky mik i yti i bukur është pak më shumë se sa mund të përballosh, sepse ai sapo të ka zbuluar një anë të tyre që është krejtësisht e padëshirueshme.

Aq shumë saqë mund të përfundoni duke u thënë atyre se kjo duhet të marrë fund; keni menduar se keni një mik, por ajo që keni është një problem. Siç e dimë të gjithë, problemet kanë zgjidhje. Në rastin tuaj, Luan, zgjidhja është të hiqni qafe toksicitetin që vjen me këtë mik të veçantë. Ndërsa është e vështirë të arrini veten në këtë pozicion, do të zbuloni se sapo të pranoni se ky person duhet të jetë jashtë jetës suaj, do të filloni të ndiheni shumë më të lirë dhe fryma juaj do të bëhet më e lehtë.

3. Bricjapi

(22 dhjetor – 19 janar)

Ju keni kuptuar praninë e individëve negativë në jetën tuaj, të cilët duket se ju harxhojnë energjinë dhe vazhdojnë ta bëjnë këtë pa pëlqimin tuaj. Megjithë përpjekjet tuaja të sinqerta për të ofruar udhëzime dhe mençuri, ata vazhdimisht i shpërfillin këshillat tuaja, kështu që me të vërtetë, pse po shqetësoheni të bëni çdo gjë për t’i ndihmuar ata, siç duket se po bëni gjatë gjithë kohës? Nuk bëhet fjalë për egon. Ju vërtet dëshironi të ndihmoni, por mungesa e pranueshmërisë së tyre është një zhgënjim. Më 13 mars 2024, me kalimin e Saturnit të Hënës, do të gjeni forcën për të tërhequr një vijë. Ju keni derdhur zemrën në komunikim dhe tani e kuptoni kotësinë e investimit të kohës tek ata që nuk e vlerësojnë atë. Ku është reciprociteti këtu? Ku është vlerësimi për atë që keni bërë? Fatkeqësisht, këta individë toksikë nuk arrijnë të japin mbrapsht. Ajo që ju tregon ky mik është se ata marrin këshillat tuaja dhe veprojnë në mënyrë aktive kundër tyre.

Artikuj të ngjashëm