Si ndryshuan aktorët e famshëm të viteve 2000? (FOTO)

By

Në fund të viteve ’90 dhe fillimet e viteve 2000, komeditë e adoleshentëve ishin jashtëzakonisht të famshme. Ato i shikonin edhe njerëzit që pëlqenin lloje krejtësisht të ndryshme humori.

Të gjithë u mësuan t’i shohin ata aktorë në ato filma dhe për shumicën, ata dukeshin shumë të rinj. Por gati 20 vjet kanë kaluar që kur këto projekte filmike debutuan dhe aktorët  e tyre kanë ndryshuar mjaft që nga ajo kohë.

Ne vendosëm të të bëjmë një krahasim të asaj se sa kanë ndryshuar ata që dikur kanë luajtur në Road Trip dhe Coyote Ugly.

Jerry O’Connell (Tomcats)

Jaime Pressly (Tomcats)

Jake Busey (Tomcats)

Shannon Elizabeth (Tomcats)

Horatio Sanz (Tomcats)

DJ Qualls (The New Guy)

Zooey Deschanel (The New Guy)

Gwyneth Paltrow (Shallow Hal)

Jack Black (Shallow Hal)

Amy Smart (Road Trip)

Breckin Meyer (Road Trip)

Michael Rosenbaum (Sorority Boys)

Barry Watson (Sorority Boys)

Harland Williams (Sorority Boys)

Tobias Schenke (Harte Jungs)

Axel Stein (Harte Jungs)

Piper Perabo (Coyote Ugly)

Maria Bello (Coyote Ugly)

Jennifer Garner (13 Going on 30)

Judy Greer (13 Going on 30)

Anna Faris (Scary Movie)

Regina Hall (Scary Movie)

Carmen Electra (Scary Movie)

Artikuj të ngjashëm