Si ndihet si baba, Alban Skënderaj!

By

Muaj më parë, Albani nuk kishte ditë të mirë por tani ato momente po i mbush me dashuri fëmija i parë që u lind me datën 28 nëntor.

Mesa duket statusi i ri, Albanin po e impenjon më shumë dhe ka shkruar që është pa gjumë por që ndihet i lumtur.

Ndërkaq në planin muzikor u bën kohë që nuk ka publikuar këngë të re por që sukses ka shënuar me koncertin recital ‘Tingujt e ditarit tim’.

Artikuj të ngjashëm