Si e mbajti të fshehtë Rihanna shtatzëninë nga miqtë e saj?

By

Rihanna punoi shumë për të mbajtur të fshehtë shtatzëninë e saj, madje edhe nga njerëzit e afërt.

Në një intervistë të re artistja kujtoi se sa “e vështirë” ishte ta mbante shtatzëninë të fshehtë.

“Isha më e vështirë për mua ta mbaja të fshehtë, sepse ata janë rreth meje, ata i dinë zakonet e mia”, tha ajo. “Më thoshin: “Nuk do diçka për të pirë? Nuk po tymos?” Dhe unë po ha të gjitha gjërat që nuk jam mësuar t’i ha. Ata e dinë që i urrej ëmbëlsirat dhe papritmas po kërkoj biskota dhe donuts. Por më në fund, thjesht më duhej t’i lija të gjitha, dhe ata ishin Të gjithë të tronditur, natyrisht, siç u trondit edhe bota”.

Rihanna foli edhe për atë se si u ndje pasi mësoi se ishte shtatzënë. Ashtu si shumë nëna të ardhshme në tremujorin e tyre të parë, ylli ishte i kujdesshëm dhe ngurronte të festonte. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm