Dhurata, Dafina e Gjiko bashkë!

By

Në instagram është postuar e ripostuar një fotografi ku shihen tre këngëtarë. Mes dy këngëtareve Dhurata Dora, Dafina Zeqiri gjendet reperi Gjiko.

Nuk dihet nëse ky ishte një takim pune apo shoqërie por komentuesit kanë filluar të supozojnë për një bashkëpunim mes tyre.

Gjiko dhe Dafina kanë publikuar dy këngë deri më tani së bashku e nuk dihet nëse e treta do të jetë në trio me Dhuratën.

Dhurata shpeshherë është lakuar për bashkpunime me artistë të ndryshëm por të vetmet që solli që nga Roll është ‘Zoom Zoom’ me VigPoppën.

Artikuj të ngjashëm