Shtysa dhe përkrahja më e madhe e Rita Orës është motra e saj

By

Kur bëhet fjalë për mbështetjen më të madhe drejt famës globale, Rita Ora ka motrën e saj. Disa vëllezër e motra mund të jenë xhelozë për famën globale dhe pasurinë në rritje të këngëtarit por jo të përkushtuar Elena, 31 vjeçare.

Motrat janë bërë një ekip i mrekullueshëm – duke ndarë një etikë të fortë pune, talent, ambicie dhe pamje mahnitëse.

Në fakt, Elena është arma sekrete e yllit 29-vjeçar që e ka udhëhequr ngjitjen e saj në renditje dhe suksesin televiziv.

Elena ishte vetëm 18 vjet kur prindërit shqiptarë të Ritës, të cilët ishin rritur në Kosovë, vendosën që ajo do të ishte më e përshtatshme për rolin sesa ata sepse ajo kishte qenë në shkollë në Mbretërinë e Bashkuar.

Si dhe motrat, dyshja janë miqtë më të mirë dhe rrallë ndahen. Elena shkon në një turne me Ritën në të gjithë globin dhe ato rregullisht ndajnë fotografi në Instagram dhe të dyja pëlqejnë të pozojnë për selfie të bukura.

Më parë, Elena kishte folur për punën me Ritën, “Është më e vështirë pasi nuk është vetëm një punë dhe është e vështirë për njerëzit që ta kuptojnë atë. Kjo është jeta, pasioni dhe puna ime dhe trashëgimia që duam të lëmë së bashku”.

Ajo gjithashtu zbuloi se për pesë vitet e fundit ajo ka qenë duke shkruar një libër për jetën dhe përvojat e saj.

Burimi: Mirror.co.uk

Artikuj të ngjashëm