S’do ta besoni sa orë në vit i shpenzojnë gratë në telefon

By

Gratë kalojnë 71 ditë të vitit duke përdorur telefonat e tyre.

Sipas një sondazhi të realizuar në Britani të Madhe gratë i kalojnë dy javë më shumë se burrat.

Ato përdorin telefonin mesatarisht katër orë e 42 minuta çdo ditë, krahasuar me burrat që përdorin atë tri orë e 49 minuta, ose 13 ditë më shumë çdo vit, shkruan DailyMail.

Studimi është kryer në Britani të Madhe dhe ky studim nuk ka karakter global.

 

Artikuj të ngjashëm