Sabriu nën shoqërinë e Nerës dhe djalit të madh! (Foto+Video)

By

Këngëtari Sabri fejzullahu gjatë qëndrimit të tij ne Paris, përvec që festoi datëlindjen e bashkëshortës Nerës, shfrytezoj rastin qe gjatë asaj periudhe kohore të takohet edhe me djalin e parë apo djalin e madh që  ka nga martesa e parë.
Për të gjithë ju që nuk e dini edhe Armendi ka trasheguar  talentin në muzikë si i ati.
Ai për një kohë të gjatë është marrë më krijime muzikore duke qenë kështu edhe antarë i grupit Votra. Edhe pse jo shumë aktive gjatë viteve të fundit, Armendin më shpesh mund ta dëgjojmë nëpër mbrëmjë muzikore në qytetin ku tashmë jeton, Londër.
Ka qenë Nera ajo e cila ka postuar foton ne rrjetin social Instagram nën shqërine e tij.
Se sa shumë i ngjanë ai të atit , shikojeni vetë.

viber images

Artikuj të ngjashëm