Sa ngjajnë të famshmit me fëmijët e tyre? (FOTO)

By

12 fotografi të të famshmëve dhe fëmijët e tyre të shkrepura në të njëjtën moshë

Në ditët e sotme, prindërit shpesh krahasojnë fotot e tyre të fëmijërisë më fotot e fëmijëve të tyre. Dhe nganjëherë ata madje i postojnë këto foto në internet për të marrë mendimet e njerëzve të tjerë se sa ngjashmëri ka mes tyre dhe fëmijëve. Dhe të famshmit nuk bëjnë përjashtim sepse gjenet mund t’i befasojnë edhe ata!

Milla Jovovich dhe Ever Gabo Anderson

Angelina Jolie dhe Shiloh Jolie-Pitt

Beyoncé dhe Blue Ivy Carter

Victoria dhe Harper Seven Beckham

David dhe Cruz Beckham

Drew Barrymore dhe Olive Barrymore-Kopelman

Kim Kardashian dhe North West

Jennifer Lopez dhe Emme Maribel Muñiz

Jessica Simpson dhe Maxwell Drew Johnson

Jennifer Garner dhe Violet Affleck

Josh Duhamel dhe Axl Jack Duhamel

Orlando dhe Flynn Bloom

Artikuj të ngjashëm