Ryva Kajtazi është shtatzënë?!

By

Dashurinë e saj kurorëzoi në ceremoni private vetëm me bashkëshortin në ishujt Maldives.

Tanimë po zgjeron familjen e saj.  Ryva po bëhet nëna e një fëmije. 2016-ta sërish mesa duket do të ketë nëna në estradë me bollëk.

Këngëtarja është në muajin e tretë të shtatzanisë dhe gjithçka po ecën mrekulli, gjinia ende nuk është bërë e ditur ngase prindërit nuk preferojnë që këtë ta kuptojnë paraprakisht.

Artikuj të ngjashëm