RONA NISHLIU DHE MIXEY BASHKOHEN PËR EVI RECIN

By

Këngëtarja nga Shqipëria Evi Reçi, tash e sa vite jeton dhe vepron në Itali si Gazetare e njekohsisht edhe si kengetare. Ajo  është në përgaditje të këngës së saj më të re. Këngë kjo që pritet të lansohet nga fillimi i Pranveres. Këngëtarja ka bashkëpunuar me Mixey për muzikën dhe Rona Nishliun për tekstin dhe vijën melodike. Kënga do të ketë pjesë të tekstit dhe të zërit nga një këngë e vjetër shqipe.
Mixey tashmë është bërë i njohur për këto ripërpunime pas lansimit të këngës së Era Istrefit ‘ E dehun’. Klipi i këngës së Evit do të punohet nga Pro Video e dukja e saj do të ketë motive shqiptare antike por të modernizuara e të përshtatura karakterit të këngëtares.

Urojm  të bëhet hit ngjajshëm me Erën.

Artikuj të ngjashëm