RITA ORA PJESË E SERIALIT MË TË NDJEKUR AMERIKAN ‘’EMPIRE’’

By

Këngëtarja Rita Ora nuk po lenë ditë të kaloj pa qenë pjesë e mediava te shkruara
për punën e saj. Seriali që është duke thyer rekordet botërore “Empire” ka javën
tjetër episodin e fundit të sezonit të parë. Në këtë serial ishin emra të njohur të
muzikës botërore, Snoop Dogg, Jennifer Hudson, e tash për ta finalizuar me
sukses do të jetë edhe Rita Ora. Seriali ka thyer të gjitha rekordet dhe është
prodhim i televizionit amerikan FOX, për Ritën do të jetë mundësi e mirë të
depërtoj këtë verë me albumin e saj në tregun Amerikanë.

Artikuj të ngjashëm