Rita Ora e shqetësuar për shëndetin e nënës së saj gjatë pandemisë

By

Vera Ora, nëna e këngëtares Rita Ora është pjesë e ekipit mjekësor në Britani që po kontribuon në luftën kundër pandemisë.

Rita Ora pranoi se në mënyrë egoiste po ndihet e shqetësuar për nënën e saj e cila aktualisht është duke punuar në vijën e parë për NHS ndërsa Britania e Madhe lufton kundër pandemisë koronavirus.

Këngëtarja dhe nëna e saj Vera Sahatçiu iu bashkuan Eamonn Holmes dhe Ruth Langsford në This Morning nga shtëpitë e tyre për të folur për kthimin e Verës për të ndihmuar në shëndetin mendor dhe pacientët perinatal.

Mandatory Credit: Photo by ITV/REX (10608952v) Rita Ora 'This Morning' TV show, London, UK - 10 Apr 2020

Kur Ruth e pyeti Ritën, e cila është regjistruar të jetë vullnetare për NHS, nëse ajo ndihej nervoze për nënën e saj që po qëndronte në vijën e parë të frontit, Rita shpjegoi: ‘ pak egoiste, po sigurisht, por përsëri mendoj se mamaja ime është me të vërtetë… ajo bën detyrën e saj më shumë zell.”

Mandatory Credit: Photo by ITV/REX (10608952z) Eamonn Holmes and Ruth Langsford and Rita Ora and Vera Sahatciu 'This Morning' TV show, London, UK - 10 Apr 2020

Burimi: DailyMail

 

 

Artikuj të ngjashëm