Reperi kosovar e thotë: Kam jetuar në varfëri dhe i dua shumë paratë sepse i zgjidhin problemet (VIDEO)

By

Në të gjitha tekstet e këngëve të tij, ai flet për paratë dhe dashurinë e çmendur që ka për to.

Reperi i ri kosovar Buta, mbrëmë nëNd’rrimin e Natës, ka thënë se i do shumë paratë dhe kjo është arsyeja që ju këndon, e thekson se paratë janë ato që gjithmonë ja kanë zgjidhur të gjitha problemetme të cilat është ballafaquar në jetë.

“I dua shumë paratë sepsezgjidhin plot probleme. Të gjitha problemet që i kam pasur m’i kanë zgjidhur paratë. Mund të më thonë materialist, po unë i dua paratë”.

Përveç kësaj, ai ka thënë se kajetuar me 2 euro në ditë në kohën sa ishte student, ndërsa në shkolla ka shkuar vetëm për ta kënaqur nënën e tij, megjithatë nuk ka diplomuar. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm