Reagimi i banorëve kur e marrin vesh se Alaudini dhe Jonida po hynë në shtëpi

By

Spektakli i sotëm i ‘Prime’ ka filluar më ndryshe se herave të tjera.

Këtë natë banorët janë surprizuar nga prezantuesit e Big Brother VIP Kosova në një mënyrë speicale.

Ata iu kanë shfaqur banorëve në ekranin e televizorit ku ata e kanë kuptuar se që të dy janë duke i pritur të gjithë në oborr.

Përndryshe sonte ‘Prime’ do të zhvillohet në hapsirën e jashtme të shtëpisë, së bashku më banorët dhe me prezantuesit.

Por për ta parë reagimin e banorëve kur e kuptuan këtë, ndiqeni videon në linkun e mëposhtëm.

Artikuj të ngjashëm