Pyetja pikante për Arta Bajramin në “60 sekondat” e Prive, këngëtarja përgjigjet me sinqeritet

By

Për herë të parë këngëtarja e njohur, Arta Bajrami i është përgjigjur për “60 Sekondat” e famshme të Prive.

Këngëtarja të shtunën që lamë pas ishte personazhi i intervistës më të shkurtër shqiptare.

Në pyetjet shumë provokative të Artan Telakut, Arta është përgjigjur me sinqeritet dhe me vetëbesim siq është karakteristike për personalitetin e saj. Madje nuk hezitoj të pergjigjej as në një pyetje “me spec”.

“A ka ndikuar të qenurit nënë në pjesën intime të Artës”, – është pyetja që iu drejtua Artës!

 

Artikuj të ngjashëm