Publikohet klipi që pasqyron “prishjen” e raporteve mes Ardit dhe Shqipes

By

Gjatë spektkalit të sotëm ‘Prime’ të formatit televiziv Big Brother VIP Kosova, është transmetuar një video material me protagonistë kryesor, Shqipen dhe Ardin.

Brenda klipi janë pasqyruar disa prej skenave që quan “në prishje” të raporteve mes tyre.

Ndiqeni videon në linkun e mëposhtëm, për të kuptuar më saktë se për çfarë bëhet fjalë.

Artikuj të ngjashëm