Prishet raporti mes tyre? – Alby, Kaderit: Nuk do të vijë kurrë mbrapa

By

Ka vazhduar debati mes Albyt, Kaderit dhe Lumbardhit në lidhje me raportin mes tyre.

Në një moment, Alby i tha Kaderit se “nuk kam ndjenja për Lumin dhe nuk do të kem, dhe nuk do të vijë mbrapa Kader”.

Ndërsa, ajo iu përgjigj duke i thënë se “as unë jo Alby se jam lodhë prej situatës, kurrë më nuk kam me të ardhë, mos harro”.

Për të parë më shumë nga debati mes tre banorëve, klikoni në videon më poshtë:

Artikuj të ngjashëm