Prapa në kohë: Lorik Cana na befason me një fotografi nga klasa e parë

By

Futbollisti i njohur shqiptar, Lorik Cana, ditën e mësuesit ka vendosur ta urojë përmes një fotografie mjaft të bukur nga fëmijëria.

“Me këtë foto te klasës së parë të vitit 1989 në Prishtinë , shkolla Elena Gjika , dua të uroj 7 marsin të gjithë mësuësve dhe bashkombasëve tonë !!! ????”  shkroi futbollisti i cili qysh nga ajo kohë është dalluar nga shokët e tij edhe në përmasat e tij trupore, asete të cilat ia mundësuan atij të zërë një vend mjaft të mirë në historinë e futbollit botëror.

 

Artikuj të ngjashëm