Për kohë të gjatë e fshehu: Këngëtarja e famshme e pranon çrregullimin në personalitet!

By

Maraiah Carey, është treguar e guximshme duke folur për herë të parë haptazi për betejën e saj me çrregullimin bipolar në personalitet.

Këngëtarja 28 vjeçare ka thënë në një intervistë për revistën amerikane People, se kishte jetuar në “vetëmohim” dhe në frikë nga ekspozimi. Krejt kjo i ka ndodhur pasi në vitin 2000 ajo kishte pasur një çrregullim mendor dhe fizik.

“Jetoja në vetëmohim dhe izolim dhe kisha frikë të vazhdueshme se dikush do më ekspozonte. Ishte barrë e rëndë për tu bartur. Pata edhe trajtime mjekësore e psikologjike”, ka thënë ajo.

Mariah ka thënë se trajtimin kishte vendosur ta bënte disa vjet pasi kishte vuajtur nga kjo gjendje.

Çrregullimi bipolar i tipit II nënkupton që personi vuan nga depresioni dhe hiperaktiviteti, gjë që mund të shkaktojë edhe pagjumësi. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm