Nuk ka asnjë dyshim: Tian kopje e Patrisit (FOTO)

By

Është vetëm pesë muajsh, por që tani është e qartë se nga kush

e ka trashëguar fizikun Tian Berisha.

Vogëlushi i këngëtares Tuna Sejdiu dhe Patris Berishës, Tiani, është një kopje e babait të tij.

Edhepse në mes prindërve ekziston një luftë simpatike se nga kush do i marrë gjenet fëmija, këtë luftë që në start e ka të humbur Tuna.

Në imazhin e fundit të Tianit që ajo ka publikuar në Instagram, fytyra e tij ngjanë shumë me atë të Patrisit. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm