Noizy detyrohet t’i anulojë koncertet në Amerikë?

By

Lideri i grupit OTR, Noizy ka paraparë të mbajë disa koncerte në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Por, koncertet e planifikuara nuk do mbahen, ngase reperi është detyruar t’i anulojë ato.

Për këtë Noizy ka një arsye të fortë. Ndiqeni materialin e mëposhtëm dhe kuptojeni se për çfarë bëhet fjalë.

 

Artikuj të ngjashëm