Njihuni me Lalique, parfumin me kristale që do t’ua rrëmbejë zemrat

By

Ashtu si bizhuteritë, parfumet janë alkimistë, përzierja dhe derdhja e materialeve të tyre në objekte të çmuara unike.

‘Lalique Les Compositions’ pasqyron këtë njohuri magjike dhe të pashoq me gjashtë kompozime shumë të përqendruara, të frymëzuara nga një metal i çmuar, të shtuara nga materialet më të mira aromatike.

Sot në Maison De Parfum në Royal Mall, koleksioni me 6 flagranca ndodhet në Maison de Parfum Prishtina, prandaj nxitoni sepse ‘Lalique Les Compositions’ nuk harrohet lehtë.

Artikuj të ngjashëm