Njihuni me “Falcon”, aplikacionin që po çmend shqiptarët!

By

Në këtë epokë dinamike, ku telefonat e mençur e pajisjet teknologjike janë gjithçka që ju duhet për një jetë më të lehtë, është shpikur edhe një aplikacion shqiptar, që do t’iu duhet patjetër në përditshmërinë tuaj.

Ju njohim me “FALCON”. Ky është një aplikacion i ri i cili të jep mundësinë që kapësh ofertat e minutës së fundit dhe ato më të mirat në treg!

I dizajnuar dhe i realizuar në Shqipëri, Falco iu dedikohet shqipfolësve dhe është i aplikueshëm vetëm në Shqipëri, e shumë shpejt vjen edhe në Kosovë. Për të gjithë ata që pëlqejnë blerjet dhe njëkohësisht duan të jenë ekonomik e të lënë ca para mënjënë, Falco është ndihmë e madhe.

Por nuk mjaftin ne kaq, pasi në Falco mund të luash në të gjitha kategoritë e aplikacionit dhe të fitosh shumë çmime.

Aplikacionin mund ta gjeni në këtë faqe: www.falco.com, në të dyja versionet operative softuerike, Apple IOS dhe Google Play për Android. /Prive.al

 

 

 

Artikuj të ngjashëm