Një fëmijë i tretë për Lorikun dhe Monikën?

By

Një tjetër fëmijë?

Kjo është pyetja që po shkakton debat në familjen e ish-kapitenit të kombëtares, Lorik Cana.

Ky i fundit ka ndarë një bashkëbisedim me bashkëshorten e tij, Monikën të cilës i kërkon fëmijë të tretë pasi “janë shumë të bukur”.

Teksa Loriku e ka dëshirën për një motër ose vëlla për Bojkenin dhe Enkeleidën, Monika e ka të ndarë mendjen. Përgjigja e saj, të paktën tani për tani është jo! /Prive.al

Artikuj të ngjashëm