Nga studioja Atdheu ka një kërkesë për Stresin në lidhje me Xhulin

By

Ish konkurrenti i Big Brother VIP Kosova, Atdheu gjatë mbrëmjes së sotme të spektaklit Prime, i ka dhënë një porosi Stresit.

Ai i ka kërkuar rep artistit që “të mos i ofendojë femrat në përgjithësi”.

“Ia kam kërkuar veç një gjë, që të mos i ofendojë femrat, jo vetëm Xhulin, por të gjitha. Ne kemi bërë shumë për nënat e tona, prandaj nuk i ka hije. Nëse e ka marrë Stresi me të keq, unë jam munduar për të mirë, për shoqërinë tonë”, ka thënë ai pos tjerash.

Formatin televiziv Big Brother VIP Kosova mund ta ndiqni në platformat: ArtMotion, Kujtesa dhe NimiTV.

Artikuj të ngjashëm