Në kohë pandemie, filmi i Woody Allen pushton arkat filmike

By

Filmi i ri i Woody Allen, “Një ditë me shi në New York” i ka pushtuar arkat filmike duke u bërë filmi më i fuksesshëm financiarisht në arkën globale filmike.

Ky film i cili është leçitur nga dy yjet që luajnë aty, Selena Gomez dhe Timothee Chalamet, ka arritur që t’i mbledhë 340 mijë dollarë në Korenë e Jugut që prej publikimit më 6 mars.

Ndërkaq, sipas Box Office Mojo, filmi i Allen ka dalë i pari para filmave të tjerë si “The Wretched”, “La Belle Epoque”, dhe “Onward”.

Pas akuzave kundër Allen-it për sulm seksual, ky film nuk ishte publikuar mirëpo tani ai po del të jetë së paku sukses financiar.

Artikuj të ngjashëm