Natyrisht që Kim Kardashian nuk ka një frigorifer të zakonshëm!

By

Kim Kardashian nuk ka një frigorifer të zakonshëm në kuzhinën e saj.

Frigoriferi i saj është një dhomë ku mund të hysh dhe duket si një dyqan i vërtetë!

Në Instagram të enjten në mëngjes, ajo u kundërpërgjigj për njerëzit që e kritikuan se ajo nuk mban ushqim në shtëpi, pasi postoi një foto duke pozuar para frigoriferit që ekskluzivisht rezervon ujin dhe qumështin e saj.

Kim Kardashian gives a detailed tour of her kitchen and refrigerators 8 Jan 2020

Ndërsa ajo ndau një mori kripesh të detajuar u tregon se çfarë mban në shtëpinë e saj, e kuptoni që kritikat që u bënë ndaj saj nuk qëndrojnë fare.

Kim Kardashian gives a detailed tour of her kitchen and refrigerators 8 Jan 2020

Kim Kardashian gives a detailed tour of her kitchen and refrigerators 8 Jan 2020

Kim Kardashian gives a detailed tour of her kitchen and refrigerators 8 Jan 2020

Kim Kardashian gives a detailed tour of her kitchen and refrigerators 8 Jan 2020

Kim Kardashian gives a detailed tour of her kitchen and refrigerators 8 Jan 2020

Kim Kardashian gives a detailed tour of her kitchen and refrigerators 8 Jan 2020

 

 

 

Artikuj të ngjashëm