Miqtë e Al Pacino-s të shqetësuar! Çfarë po ndodh me mirëqenien e aktorit?

By

Miqtë e Al Pacinos janë të shqetësuar për mirëqenien e tij pasi nëna e fëmijës së tij më të vogël kërkoi kujdestarinë e plotë, sipas raporteve.

Ikona e Hollivudit, 83 vjeç, thuhet se i ka miqtë e tij të ngushtë të shqetësuar pasi Noor Alfallah, 29 vjeç, raportohet se ka paraqitur dokumente ligjore duke kërkuar kujdestarinë e plotë të foshnjës së tyre katër muajshe Roman. Regjistrimi ndezi thashethemet se dyshja ishin ndarë, megjithatë Al e mohoi se romanca ishte në telashe.

Megjithatë, pasi mjekët pretenduan se ylli ka shtuar 50 kilogramë, burimet kanë pohuar se ana fizike e marrëdhënies po lufton.

Njëri i tha National Enquirer: “Sipas marrëveshjes së tyre, Al do të paguajë për mirëqenien e djalit të tij ndërsa Noor do të mbetet në kujdestarinë kryesore. Ata do të vazhdojnë të shoqërohen dhe të shijojnë këto darka bujare së bashku, ndërsa ai e trajton atë me më të mirët”.

Ata shtuan: “Intimiteti me sa duket është jashtë menusë, megjithatë, dhe ka qenë prej muajsh. Ai është më shumë një figurë baba, një ofrues dhe shok i saj në këtë pikë.”

Gazeta vazhdoi të pretendonte se miqtë e Al ishin të shokuar që ai kishte lënë dikë shtatzënë dhe i lejoi ata të ishin në gjendje të përfitonin nga pasuria e tij. “Miqtë e tij janë të gjithë kaq të shqetësuar. Ai është një djalë jashtëzakonisht i pambrojtur.”

Ndërkohë, RadarOnline raportoi se Al nuk ka planifikuar të kundërshtojë seancën e paraburgimit dhe përfaqësuesi i tij i tha gazetës: “Nuk ka asnjë proces gjyqësor apo çështje të vazhdueshme. Regjistrimet janë thjesht hapa procedural që po ndërmerren për të çuar përpara zgjidhjen e suksesshme dhe miqësore të palëve.

 

Artikuj të ngjashëm