Mesazhet që Adri dhe Iliriana morën për Vitin e Ri nga familjarët

By

Çifti, Adri dhe Iliriana si banorët e tjerë janë befasuar me mesazhe nga familjarët e tyre.

Familjarët e tyre ua kanë uruar Vitin e Ri dhe u than fjalët më të ëmbla e më të mira.

Ndërsa si Adri ashtu edhe Iliriana janë emocionuar kur panë dhe dëgjuan të afërmit e tyre.

Artikuj të ngjashëm