Me cilin anëtar të Babastars, Golg AG gëzon raporte mjaft të mira?!

By

Rivaliteti mes Gold AG vite më parë ka qenë në kulmin e tij duke bërë kështu që edhe një numër i këngëve të aristit të jenë të drejtuara ndaj tyre.

Sidoqoftë ajo periudhë ka kaluar tashmë e mes tyre gjithçka është rregulluar teksa tashmë në këtë mes janë krijuar edhe miqësi.

Fotografia e fundit e publikuar nga Gold AG tregon më së miri për këtë fakt teska në mesin e shumë njerëzve që pëlqyen fotografinë e tij figuronte edhe emri i reperit Cozman i cili duket se me artistin ka raporte mjaft të mira.

Ditët e errëta mes tij dhe grupit në fjalë kanë kaluar me kohë teksa tashmë secili është i fokusuar maksimalisht në karrierën personale. /Prive.al/

Artikuj të ngjashëm