“Maison de parfum” që nga sot me aromat më të mira në Prishtinë

By

“Kur nuk ke vënë parfum, nuk je i kompletuar”.

Definitivisht ti mbahesh mend për nga aroma dhe njerëzit shpesh të identifikojnë me erën e parfumit që vë, dhe e memorizojnë atë si pjesë të karakterit tuaj.

Nëse jeni ata njerëz që e keni të rëndësishme që prapa vetes të lini kujtime me aromë parfumi dhe t’i bëni të kthejnë kokën prapa për të ndier atë erë, atëherë tashmë edhe në Prishtinë ka një adresë ku definitivisht mund të jeni pronarët e aromave më të mira në botë.

“Maison de Parfume”, tani edhe në Prishtinë, në qendrën më të re e më luksoze në vend “Royal Mall”, e cila ka pasur hapjen solemne gjatë mbrëmjes të së mërkurës.

Shtëpia e Parfumeve apo “Maison de Parfume”, është dyqani më i ri i parfumeve në vend, ku mund t’i gjeni markat më të njohura të parfumeve në botë, e që nga sot dyert aty ju presin të hapura. /Prive.al

Për tu njohur me markat e parfumeve që ofron Maison de Parfum, klikoni në artikullin më poshtë:

S’jeni të kompletuar pa parfum: Së shpejti parfumeria ekskluzive në Prishtinë

Artikuj të ngjashëm