Lumbardhi dhe Alby të afërt si asnjëherë më parë!

By

Lumbardhi dhe Alby kanë qëndruar afër njëri-tjetrit.

Ai i ka thënë Albyt se “sot jam ndjer shumë keq pa ty, sikur me humb dikë që e dua nga zemra, si dashuri”.

Ajo është emocionuar kur i dëgjoi këto fjalë nga Lumbardhi.

Për detaje më të hollësishme, ndiqeni videon në linkun e mëposhtëm.

Artikuj të ngjashëm