Linda do të këndoj himnin e Amerikës në ndeshje të NBA?!

By

Pas paraqitjes në American Idol, Lindita ka qenë shumë e angazhuar në studio por sot do të bëj diçka tjetër.

Nuk është larg profesionit të saj pasiqë do të këndoj por jo në një skenë festivali por në një sallë basketbolli.

Lindita është e ftuar në ndeshjen e NBA mes Warriors dhe Hawks ku do të këndoj himnin e Amerikës.

Lajmin e ka bërë të ditur vetë këngëtarja në rrjete sociale që posedon.

Artikuj të ngjashëm